Slušalice Xtrike HP318


Cena 3.160,10 Omiljeni Korpa

Opis proizvoda

Stereo slušalice za igre
Nazivna snaga: 20mW
Impedansa zvučnika: (32+15%)
Povezivanje : 2x3.5mm +USB
Osetljivost zvučnika: 112dB ± 3dB
Veličina mikrofona: 4 x 1,5 mm
Tip mikrofona: omnidirekcioni
Frekvencijski odziv: 20Hz-20KHz
Dužina kabla: 1,8m
Kompatibilnost: Windovs 7 ili noviji
Osetljivost mikrofona: 40dB ± 3dB
 
 
Dizajniran sa maksimalnom udobnošću na umu, Xtrike Me HP318 ima plišane, postavljene čašice za uši koje u skladu sa oblikom vaših ušiju pružajuc dugotrajnu udobnost tokom dužih igranja. Recite zbogom nelagodi i umoru i uronite u igru satima za redom.
Napravljene od visokokvalitetnih materijala i napravljene da izdrže stroge uslove igranja, ove slušalice su dovoljno izdržljive da izdrže najintenzivnije sesije igranja bez kompromisa u pogledu performansi. Bez obzira da li ste običan igrač ili takmičar koji se bavi esportom, Xtrike Me HP318 je spreman za izazov.
Podesiva traka za glavu obezbeđuje prilagođeno pristajanje za svakog korisnika, dok lagani dizajn smanjuje pritisak na glavu i uši, omogućavajući vam da se fokusirate na igru bez ometanja. Iskusite igranje igara u udobnosti kao nikada ranije sa Xtrike Me HP318.
 
Pored svojih izuzetnih audio performansi, Xtrike Me HP318 poseduje mikrofon visokog kvaliteta koji pruža kristalno jasnu glasovnu komunikaciju, obezbeđujući da vaše komande i pozive čuju glasno i jasno i vaši saigrači i protivnici.
Fleksibilni, odvojivi mikrofon omogućava lako pozicioniranje i podešavanje, tako da možete pronaći savršen ugao za optimalno hvatanje glasa bez da vam smeta tokom solo igranja.
Sa tehnologijom za poništavanje buke, mikrofon efikasno smanjuje pozadinsku buku i neželjeni ambijentalni zvuk, obezbeđujući da vaš glas ostane jasan i razumljiv čak iu bučnim okruženjima, dajući vam konkurentsku prednost u timskim igrama gde je komunikacija ključna.